Dr. Horváth Gábor - ügyvéd

Munkadíj

Az ügyvédi munkadíj szabad megállapodás tárgya, annak pontos összegét minden esetben előre Ügyfelemmel együttesen határozzuk meg.

Az ügyvédi munkadíj mértéke nagyrészt attól függ, hogy az ügy mennyire összetett, mekkora az ügy tárgyának értéke, és ennek ellátásához milyen mértékű ügyvédi felelősség tartozik. Ügyfeleimet mindig és pontosan tájékoztatom az igénybe vett ügyvédi szolgáltatás díjáról.

Az ügyvédi munkadíjban történő megállapodás az ajánlott munkadíj Ügyfél által történő elfogadásával jön létre, melyet az ügy intézésének megkezdése előtt írásba foglalunk.

Az ügyvédi munkadíj előre fizetendő, azonban az ügyfél és az ügy egyedi körülményeire tekintettel utólagos díjfizetés, részletfizetés is kiköthető.

Az ügyvédi munkadíj az ügy természetétől függően eseti megbízás esetén lehet:

Nem fizet a biztosító? Gazdasági társaságok, vállalkozók és gazdálkodó szervezetek részére az eseti megbízások díjainál kedvezőbb, egyedileg kialakított havi átalánydíjas megállapodás megkötésére is sor kerülhet.

Minden ami kártérítés!

Hibás terméket vásárolt és nem kapja vissza a pénzét? Szomszédja zavarja az ingatlana használatában? Szerződést kötött és a másik fél nem teljesít?

Dr. Horváth Ügyvédi Iroda
7621 Pécs, Munkácsy Mihály utca 25.
Telefon/fax: 06 72 212 245
Mobil: 06 30 997 4455

Ezt a honlapot a Pécsi Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Horváth Gábor ügyvéd ügyvédi irodája tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jog-szabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtekinthetőek. Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.