Dr. Horváth Gábor - ügyvéd

Bemutatkozás

Tisztelt leendő Ügyfelem!

Sokéves tapasztalatom mondatja velem, hogy ügyvédjével kapcsolatosan csak a minimum elvárása a megfelelő szakmai felkészültség, ezért engedje meg, hogy az alábbi pár sorban megkíséreljem rövid szakmai életpályám és munkatársaim bemutatásával megszerezni a bizalmát is, hiszen az ügyvédi munkában, annak eredményességében alapvető szerepet játszik a szakmai felkészültség mellett az ügyfél által a képviselőjébe vetett bizalom.

2002. január elsejével kezdtem meg ügyvédi tevékenységemet. Ezt megelőzően a klasszikusnak nevezhető ranglétrát jártam végig, ügyvédjelöltként a hivatásom kiemelkedő szaktekintélyeitől sajátíthattam el az ügyvédi tevékenység szakmai, erkölcsi alapjait, akikkel a mai napig kiemelkedően jó kollegiális és baráti kapcsolatot ápolok. (Ezen időszakban több perbeszédversenyen vettem részt, ahol minden alkalommal első díjat nyertem. Szakvizsgáimat a lehető legrövidebb időn belül, jeles eredménnyel tettem le.) Principálisaim azon túl, hogy megtanítottak az ügyfelekért keményen harcolni és nem hátrálni, azt is belém vésték, hogy nem csak az az ember érdemli meg a segítséget, aki tehetős. Ezen elv mentén végzem munkámat, így Ügyfeleim szociális, anyagi helyzetére a munkadíjban való megállapodás során mindig tekintettel vagyok.

A szakma iránti elkötelezettséget, az ügyvédi hivatásba vetett közbizalom erősítését, s az ügyfélközpontúságot munkám során elsődleges szempontnak tekintem. Kollégáim segítségével teljes körű, precíz, gyors és hatékony megoldást nyújtunk ügyfeleink valamennyi problémájára.

Munkám sikerének legjobb fokmérője talán az lehet, hogy 2003 óta több, mint 2000 ügyfelem számára nyújthattam hatékony segítséget a mindennapi élet, vagy éppen az üzleti vállalkozás felmerülő jogi kérdéseiben. 2008. júliusban kineveztek a jogi szakvizsgabizottság cenzorává, illetve rendszeresen részt veszek a Pécsi Ügyvédi Kamara által működtetett regionális ügyvédjelöltképzés oktatási és vizsgáztatási munkájában is. Ügyfeleim között éppúgy megtalálhatóak, a magánemberek, mint a gazdasági szféra kiemelt helyi és országos szereplői.

Megbízásaim ellátásában Dr. Tóth Zsuzsanna és Dr. Komlósi Zsolt Imre alkalmazott ügyvéd kollégáim nyújtanak segítséget.

Dr. Tóth Zsuzsanna a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szerzett cum laude minősítésű diplomát 2008-ban.Ügyvédjelölti idejének lejárta után, 2013-ban tette le szakvizsgáit jó eredménnyel.Vizsgái befejeztével alkalmazott ügyvédként lett irodám oszlopos tagja. Dr. Komlósi Zsolt Imre a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szerzett diplomát 1990-ben.

Ügyvédjelöltjeim: Dr. Király Ágnes, Dr. Mérész Hédi, Dr. Oláh Balázs Máté akik aktív munkával segítik irodám munkáját.

Az ország egész területén megbízóink szolgálatába tudok állni, a külföldi megkeresések során pedig angol és német nyelvű fordítóim és tolmácsaim segítik munkámat.

Remélve, hogy nemsokára Ügyfelemként köszönthetem, tisztelettel:

Dr. Horváth Gábor

Minden ami kártérítés!

Nem fizet a biztosító? Hibás terméket vásárolt és nem kapja vissza a pénzét? Szomszédja zavarja az ingatlana használatában? Szerződést kötött és a másik fél nem teljesít?

Dr. Horváth Ügyvédi Iroda
7621 Pécs, Munkácsy Mihály utca 25.
Telefon/fax: 06 72 212 245
Mobil: 06 30 997 4455

Ezt a honlapot a Pécsi Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Horváth Gábor ügyvéd ügyvédi irodája tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jog-szabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtekinthetőek. Copyright © 2012. Minden jog fenntartva.